Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Δεν "μασάμε" στις απειλές του Δημάρχου και των ακολούθων του!!! Συνεχίζουμε μαχητικά...

Σήμερα Πέμπτη 17/01 η συντονιστική επιτροπή αγώνα των εργαζομένων στην "κοινωφελή εργασία" επιδίωκε να συναντήσει το Δήμαρχο Βόλου, προκειμένου από τη μια να ασκηθεί πίεση για το ζήτημα των πληρωμών και απο την άλλη να πάψουν οι διαρκείς απειλές προς τους συναδέλφους, οι οποίες δεδηλωμένα πλέον εκτοξεύονται από τη δημοτική αρχή και πιο συγκεκριμένα απο την Αντιδήμαρχο κ. Οικονόμου. Παρ όλες τις δημόσιες αλλά και τηλεφωνικές κρούσεις που κάναμε στο Δήμαρχο κ. Σκοτεινιότη, ο Δήμαρχος ιδιαίτερα προκλητικά αρνούνταν να συναντήσει τους επι μήνες απλήρωτους εργαζόμενους. Παρόλα αυτά ομάδα εργαζομένων μετέβη στο Δημαρχείο της Ν. Ιωνίας προκειμένου να τον συναντήσει. Εκεί αρχικά αντιμετώπισε το προεδρείο του σωματείου των ΟΤΑ Μαγνησίας  που ούτε λίγο ούτε πολύ αξίωνε ως εκπρόσωπος του Δημάρχου, αναιρώντας στην ουσία το ρόλο του σαν εργατικό σωματείο, να ανοίξει το Δημαρχείο. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο κ. Σκοτεινιότης δια μέσο του συμβούλου του κ. Κυριάκου, αρνούνταν να συναντήσει την αντιπροσωπεία των εργαζομένων. Δεδομένου αυτών των συνθηκών οι εργαζόμενοι στα πεντάμηνα εισέβαλαν στο γραφείο του Δημάρχου προκειμένου να πάρουν απαντήσεις στα ερωτήματά τους. Η εχθρική, ειρωνική και χυδαία στάση του Δημάρχου, οχι απλά δεν έδειχνε άνθρωπο που προτίθεται να βοηθήσει,  αλλά εναν κατασταλτικό μηχανισμό ταγμένο στο τσάκισμα και την τρομοκράτηση του αγώνα μας.
         
                                                     Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ

Οι αγώνες μας τους στρίμωξαν και θα τους στριμώξουν και άλλο όσο δείχνουμε αντοχή. Αποτέλεσμα αυτού η κίνηση όλου του γραφειοκρατικού τους μηχανισμού που εν τέλει θα μας αποδώσει και τα δεδουλευμένα μας. Αν δεν κινητοποιούμασταν μαχητικά και δυναμικά κανένας δεν θα έκανε τίποτα. Δεν μας χαρίζεται τίποτα απο την "καλή τους την καρδιά", αλλά το κατακτάμε μεσα απο την πάλη μας.

               ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΑΝ ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΑΙΤΉΜΑΤΑ ΜΑΣ


  1. Άμεση καταβολή των δεδουλευμένων μας
  2. Καταβολή των μισθών μας σε μηνιαία βάση
  3. Άμεση ιατροφαρμακευτική κάλυψη για όλους τους συναδέλφους
                                                         ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΧΗΤΙΚΑ

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ. Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ. 

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΙΣ 18:00 ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου