Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Ενημέρωση απο τις τελευταίες κινητοποιήσεις

Την Παρασκευή 11/01 οι εργαζόμενοι στην "κοινωφελή εργασία" προχώρησαν στην κατάληψη του Δημαρχείου του Βόλου, σύμφωνα και με την απόφαση της γενικής τους συνέλευσης που έλαβε χώρα την Τετάρτη 09/01. Η συμμετοχή των συναδέλφων άγγιξε τα 100 άτομα, στέλνοντας ένα πολλαπλό μήνυμα στους θεμελιωτές τις απλήρωτης εργασίας. Οι συνάδελφοι μετά από γενική συνέλευση που διεξήχθη κατά την ώρα της κατάληψης, αποφάσισαν τη συνέχιση και την κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους που θα εκφραστεί με τη συνέχιση της κατάληψης του Δημαρχείου και τη Δευτέρα 14/01. Διεκδικούμε αφ ενός την άμεση και πλήρη καταβολή των δεδουλευμένων μας, αφ ετέρου τη σταθερή μηνιαία καταβολή των μισθών μας.
Στα πλαίσια των αποφάσεων τις συνέλευσης της Τετάρτης 09/01, ομάδα εργαζομένων, έκανε και παρέμβαση την Πέμπτη το βράδυ στην Πλατεία Ελευθερίας, προκειμένου να αναδείξει την κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει, αλλά και τους υπευθύνους αυτής της κατάστασης.
Τέλος αποφασίστηκε η δημιουργία σωματείου στην "κοινωφελή εργασία", η καταστατική-ιδρυτική συνέλευση του οποίου θα γίνει την Παρασκευή 18/01 στις 18:00 στο χώρο του ΕΚΒ. Ίδη μαζεύονται υπογραφές συναδέλφων που αναδεικνύουν την τάση ότι η δημιουργία σωματείου είναι βασικό συστατικό του αγώνα μας. Όλοι οι συνάδελφοι πρέπει να βρίσκονται την προσεχή Παρασκευή στο ΕΚΒ προκειμένου να αρχίσουν οι διαδικασίες συγκρότησης του σωματείου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου