Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Συνέλευση Σωματείου εργαζομενων στα ΝΠΙΔ μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα

Βιώνουμε μία περίοδο που οι απεργιακές κινητοποιήσεις πανελλαδικά και στην πόλη μας βρίσκονται σε εξέλιξη και κλιμάκωση. Ο αγώνας των κλάδων που σήμερα απεργούν ή που ετοιμάζονται να ξεκινήσουν απεργιακές κινητοποιήσεις είναι ολονών μας, όπως ολονών μας θα είναι η νίκη ή ήττα αυτής της μάχης. Με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τους φασίστες τις Χρυσής Αυγής, φαίνετε ταυτόχρονα, πως η αστική πολιτική, ενεργοποιεί όλους της τους μηχανισμούς προκειμένου να φοβίσει, να τρομοκρατήσει και εν τέλει να τσακίσει το λαϊκό κίνημα.Μέσα σε αυτή τη συγκυρία είναι επιβεβλημένο να συγκληθεί συνέλευση του σωματείου μας, καθώς δεν μπορούμε να αφήσουμε άλλο την αποπληρωμή μας στη διακριτική τους ευχέρεια και δεν μπορούμε να μένουμε αμέτοχοι από τις κινηματικές εξελίξεις στην πόλη μας.

Καλείται συνέλευση την Κυριακή 22/9/13, στις 8.00 η ώρα,  στη θόλο του κτηρίου Παπαστράτου, [παραλιακό συγκρότημα, Πανεπιστημίου Θεσσαλίας]

Τα θέματα είναι:
•        Διεκδίκηση της αποπληρωμής συμβασιούχων προγράμματος ΚΟΧ ΙΝΕ ΓΣΕΕ
•        Ενημέρωση και διεκδίκηση αποπληρωμής συναδέλφων προγράμματος ΚΟΧ «Εν δράσει»
•        Απεργιακές κινητοποιήσεις άλλων κλάδων  -  Συμμετοχή του σωματείου μας στην «Πρωτοβουλία για τη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Μαγνησίας»
•        Συζήτηση για τη διεξαγωγή εκλογών εφόσον κατοχυρώθηκε νομικά  η ύπαρξη του σωματείου μας.
•        Διάφορα

Προσωρινή Διοίκηση
του σωματείου εργαζομένων σε ΝΠΙΔ
μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου