Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Μετά από συνέλευση των εργαζόμενων στα προγράμματα "κοινωφελούς εργασίας" στη Μαγνησία, που έγινε την Τετάρτη 12/12 σε αίθουσα του ΕΚΒ, αποφασίστηκε συγκέντρωση στο Δημαρχείο του Βόλου την Πέμπτη 13/12 στις 09:00 η ώρα και η διενέργεια πορείας μέχρι την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας, στην οποία θα ακολουθήσει παράσταση διαμαρτυρίας στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας. Απαιτούμε την άμεση πληρωμή μας, καθώς και την υλοποίηση όλων των αιτημάτων μας. Μετά την παράσταση διαμαρτυρίας οι εργαζόμενοι θα κατευθυνθούν προς το Εργατικό Κέντρο Βόλου, προκειμένου να απαιτήσουν να τους δοθούν βεβαιώσεις εργασίας προκειμένου να εκδώσουν οι συνάδελφοι βιβλιάρια ΙΚΑ, για άμεση ιατροφαρμακευτική κάλυψη  Αγωνιζόμαστε και επιβάλουμε τα δικαιώματα μας.

Η επόμενη Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στη "κοινωφελή εργασία" θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18/12 στις 18:00 στο χώρο του Εργατικού Κέντρου Βόλου. Όλοι οι συνάδελφοι πρέπει να είμαστε εκεί. Η υλοποίηση των αιτημάτων μας θα κριθεί από τη μαζικότητα και τη μαχητική και αδιαπραγμάτευτη διεκδίκησή τους.

2 σχόλια:

  1. Θα μπορουσατε να μας πειτε τι εγινε μετα την πορεια? εμεις απο τον δημο φερων δεν ενημερωθηκαμε για να ερθουμε! μηπως θα πρεπει να στελνετε ειδοποιησεις σε δημους κτλ??? με τις βεβαιωσεις για την ασφαλεια τι εγινε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνάδελφε, θα ήταν πολύ βοηθητικό να επικοινωνήσεις με το mail του Blog ( ergazomenoikox@gmail.com ) ώστε να υπάρχει άμεση ενημέρωση. Επίσης να υπενθυμίσω ότι την Τρίτη 18/12 στις 18:00 στο Εργατικό Κέντρο Βόλου θα πραγματοποιηθεί η νέα Γενική Συνέλευση, στην οποία θα υπάρξει αφενός ενημέρωση για το τι έγινε, αφετέρου θα αποφασίσουμε για την συνέχεια των κινητοποιήσεων. Το ζήτημα της ασφάλειας δεν έχει λυθεί ακόμα, αλλά η πίεση συνεχίζεται. Ίσως την Δευτέρα να έχουμε κάποιες εξελίξεις.

      Διαγραφή